Høststevnet i Sandefjord(NCUP) - 30.sept

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Okt 2006

Originalt skrevet av: Morten Kompen, Ole Moland og Lars Moland

Vi var en glad og fornøyd gjeng som dro avgårde denne regnfulle dagen.


Dagens deltakere var i stigene rekkefølge etter både vekt og alder: Nataniel Yanai, Stian Bakken, Mohammed Eltojev, Mette Johansen, Ole Moland, Lars Moland, May Linn Hystad og sist men definitivt verken yngst eller minst , Morten Kompen.



Førstemann ut var Nataniel. Denne gangen kom han litt sent i gang, men da han først kom i siget, ble han et uslåelig monster. Det førte til to tap, en uavgjort og en seier.



Stian er et monster stort sett hele tida. Det førte til raskeste ippon, gull og et stort glis. Alt som vanlig med andre ord...



Mohammed har gått opp en vektklasse og kom ikke helt til med sin judo i dag. En fantastisk ippon i siste kamp holdt ikke til å komme ut av en ellers hard pulje.



Mette er ikke et monster (derimot faktisk veldig søt), men det hindret henne ikke i å knuse på fra første stund. Hun tok et overlegent gull i juniorklassen.


I seniorklassen vant hun over May Linn med et armbend, men tapte knepent for Esther Myrebø, BK Judo.



Olovitch gikk som en gud. Helt til han ikke gikk som en gud lenger. Da gikk han som en dass og tapte finalen. Sølv til gullgutten i -66 junior.



Larsovitch hadde ingen god dag verken med dommere, mattekanter eller vektklasser. Det resulterte i en bronse i -73. Det skal nevnes at han etter en streng kebab diett er kommet opp i svimlende 64 kilo.



May Linn fikk mer motstand i et nasjonalt stevne enn noen gang før. Hun måtte gi tapt mot både Esther og Mette, men kjempet tappert. Spesielt kampen mot Esther var BRA!!



Morten er ikke et monster men et beist, og gruste alle motstanderne i bakken en etter en. Og satt med et smil om munnen hele veien hjem, men det var fordi det ventet en bislett kylling kebab på han da han kom hjem.



Nataniel: Barn


Stian Bakken: Ungd -38 gull, raskeste ippon (4 sek)


Mohammed Eltojev: Ungd -60 Uplassert


Mette Johansen: junor -63, gull. senior -70,4(!) sølv


Ole Moland: Junior -66, sølv


Lars Moland: Senior .66, bronsje


May Linn Hystad: senior -70,4(!) bronsje


Morten Kompen: senior -81 gull



Hilsen Lars, Morten og Olovitch.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.