Jiu-Jitsu - Dan grad oppnådd og tildelt instruktør i NJJK!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 10. Jul 2012

Originalt skrevet av: Thomas Myhre

Deler av Jiu-Jitsu gruppa til NJJK reiste også i år til den største årlige treningsleiren i Sverige - sommerleiren i Katrineberg. Denne hadde også i år jubileum, i år var det 20. året denne er blitt avholdt akkurat her.



Nytt av året var at ungdom/barn hadde fått sin egen dag - tirsdagen - til trening, lek og moro. Påfølgende onsdag var det imidlertid full gass for de eldre ungdommen og oss voksne.



Det hadde vært fullt kjør fra start onsdag med oppsatte treninger i forskjellige forsvar, samt egne kurs, møter og annen opplæring for instruktører i løpet av dagen. Jiu-Jitsu gruppa ankom fra Norge noe etter lunsj torsdag og vi var rimelig hurtig på matta etter ankomst.



Som vanlig var arrangementet meget godt tilrettelagt og alt fungerte meget bra. Det er gjennom fire hele treningsdager full innlæring og repetisjon i nåværende teknikker, nye teknikker, forsvar mot kniv, pistol og annet våpen. Det blir også hvert år lagt inn judo, slik at vi kan lære og dra nytte av den fine balansebrytingen og kroppskontrollen judoutøverne har. Treningen foregår i grupper, oppdelt etter beltegrad.



I år, som alle år tidligere foregår graderinger gjennom uken. Det var i år graderinger til blått og brunt belte (kyu) og svart belte (dan). I tillegg til dette er det egne tester på de høyere dan grader - vår instruktør Rune Sandnes, 3. dan, hadde meldt opp vår Arne Ivar i år.



Graderingen til høyere dan foregår lukket og vi andre har ikke muligheten til å være med på disse. Allikevel vet vi antallet som testet til ulike Dan-grader, og det er med stor glede, respekt og ydmykhet at vi gratulerer Arne Ivar Hansen som den eneste som bestod testen og ble gradert til svart belte, 2. dan.



Godt miljø som det er, mottok Arne Ivar velfortjent honnør og gratulasjon av alle for sin innsats - vi er veldig stolte av vår instruktør som bestod graderingen.



Søndag var hjemreise dag, med litt svenskehandel på vei hjem, før vi fikk en pust i bakken søndag kveld før ukestart igjen.



Vi håper at vi kan reise avgårde med flere utøvere neste år - dette er en virkelig flott og nyttig leir.



PS! Vi minner om at Jiu-Jitsu gruppa trener som vanlig mandagene og torsdagene fra klokken halv åtte - de som vil være med, er velkommen.



Ønsker alle en god sommer.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.