Knøttejudo i vårsemesteret 2008

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 29. Feb 2008

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

I vår er det 25 knøtter som boltrer seg i de to dojoene på Haugerud. Det er en fin miks av veteraner og nye knøtter som går veldig bra sammen. De største veteranene har nå holdt på i tre år og det er Clothilde, Victor, William og Nils. Det morsomme er at de nye knøttene veldig fort klarer å lære seg øvelser som vi har brukt mye i tidligere sesonger og vi har introdusert en hel del nye øvelser.



Dette semesteret er det Geir Vadseth, Birger Aune, Therese Winger og Jørn Terje Krekling som er trenere på partiet.



Vi bruker som før begge dojoene i treningen og det er alltid populært med hinderløype i dojo 2! Den endres for hver gang og det er alltid noen nye utfordringer å mestre.



Morsomme øvelser som er nye dette semesteret har vært lang tømmerstokk og tykk tømmerstokk samt blind og førerhund øvelser som vi har hatt både på hinderløypa og oppe i dojo 1. Samtlige knøtter er eksperter i å være svimle løver, og kan etterligne mange av jungelens ville dyr på vei over til andre siden av dojoen.



På slutten av hver knøttejudotrening synger vi knøttejudosangen vår og så får alle de små en liten bit å spise – oftest frukt som bananer, epler og druer.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.