NORDIC CHAMPIONSHIPS JUDO 2008

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 12. Sep 2008

Originalt skrevet av: Simen Aas

Vi møttes på Oslo S kl. 9 fredag morgen. Derfra kjørte vi til syd Sverige og tok båten over til Danmark. Dette tok hele 10 timer og var veldig kjedelig, og spesielt ille var det for Stian og meg som måtte holde oss i vektklassene, Stian -46 og Simen -50. Senere på fredag skjedde det ikke så mye.



På lørdag gikk Super-Seniorene og Juniorene. Vi tilbrakte det meste av dagen til å spise, heie og sove. Senere på kvelden spiste vi på en italiensk restaurant og ladet opp til stevnet.



Søndag morgen skulle Stian og jeg ut i ilden. Vi måtte starte dagen kl.06.00. Da var det på med judo drakt og treningsjakke. Vi jogget i hele 55 minutter og klarte vekta så vidt. Stevnet begynte Kl. 9 så vi hadde tid til å spise før stevnet begynte.



Jeg gikk 4 kamper. Vant alle. Finalen var ikke før kl. 1600 der jeg møtte en danske jeg har møtt før. Dette var mitt første store U17 stevne jeg har vunnet (enda) :-)



Stian gikk 5 kamper. Han vant de 2 første og tapte den tredje. Siden Stian og de 2 andre i puljen hans lå likt i poeng måtte det bli to omkamper der Stian vant 1 og tapte 1. Endte opp med Sølv. Meget bra til å være U15 i et U17 stevnet!!



Mandag, Tirsdag og Onsdag var det Treningssamlig. To treninger på to timer hver dag. For oss var det ikke så mange å gå med fordi de fleste der var 60 + så vi gikk en del med hverandre. Men generelt er vi veldig fornøyd med innsatsen og håper på et like vellykket stevne også neste år som siste og første års U17!!


Tror det var 5 gull og 4 sølv og 3 bronze ( ekke sikker :S )i dette stevnet for Norge som er meget bra!!



Takk for en fin tur. Mvh Simen og Stian


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.