ÅPENT TRØNDERSK MESTERSKAP 2010

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Mai 2010

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Arne, Kristoffer, Benjamin, Håvard, Vidar (pappan til Kristoffer) og undertegnede dro på tur til Åpent Trøndersk mesterskap. Mye bra judo, masse nye triks lært og fremfor allt gøy på tur :)



Som trener må jeg si at guttene imponerte på mange forskjellige plan, mye fin judo, men noen av motstanderne ble for sterke. Dette lærer vi av for seinere! Stå på boys! Håvard gikk hardt ut og endte med å gå 9 minutter i sin første kamp. Som dere ser kan det være tøft å gå judo, man kan til og med få litt stiv nakke av det ;) Uansett endte det med sølv til Håvard etter en knallhard konkurranse. Neste gang får ikke motstanderne grepet sitt, eller hva?



Når det gjelder turen i seg selv så var den livat. Lange bilturer med gutteprat er artig :) Sleng på en trener som hadde drukket litt mye kaffe og var høy på sukker så får du en saftig miks. Ikke sant Vidar??


Kos med restaurant på lørdagen var det tid til, og ennå mer kos på kvelden. Jeg synes å huske at det var noen søte jenter tilstede, mulig et og annet telefonnummer ble utvekslet??



Takk for en fin tur og jeg håper vi kan bli enda flere til neste år.



PS Tusen takk til Vidar som stillte opp som sjåfør!



Judohilsen fra Narve "Kurt" Bjørneseth



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.