Referat fra foreldremøtet

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 17. Okt 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det var et godt oppmøte på foreldremøtet denne gangen. Ca 20 foreldre dukket opp. 10 stk var foreldre av nybegynnere, resten var foreldre til de andre på barne-og ungdomspartiene. Fra styret var nestleder Magnhart Johannesen og styremedlem May Linn Hystad representert. Styremedlem og shopansvarlig kom innom på slutten av møtet.



Kiosk


NJJK sin kiosk har vært foreldredrevet og vi ønsker å fortsette med dette. Vi ønsker at dette er et sosialt og hyggelig tiltak der utøvere, foreldre og venner kan få en liten godbit (vafler, kaker e.l.) eller noe å drikke (te, kaffe etc..). Hvis kiosken kan tjene litt penger er det flott men det er ikke vårt hovedmål. Vi har billige priser som i hvert fall skal dekke kostnadene med kiosken. NJJK etterlyser foreldre som kan gjøre et bidrag her. Gi beskjed til oss hvis du er interessert!



Dugnad


Det er dugnad 15. oktober klokken 19:00. Nybegynnerpartiet som slutter kl. 18:30 kan starte før.



Kommunikasjonskanaler


Vi opplever at det er vanskelig å få gitt tilstrekkelig informasjon til medlemmer og foreldre. Nettsiden, der det meste skal stå, sjekkes ikke jevnlig. Lapper delt ut på treningene blir ikke alltid videreformidlet. Noen ganger har vi administrasjonen her i NJJK ikke fått delt ut lapper og lagt alt ut på nett som planlagt. Etter sist foreldremøte fikk vi tilbakemelding om at alle ville ha all informasjon på e-post i tillegg til at vi legger det ut på nettsiden vår.


Vi har derfor sjekket ut ulike nyhetsbrevtjenester og skal sette dette i gang i løpet av høstsemesteret.


Foreldrene på dette møtet(10.oktober) var også enige i at e-post var riktig kommunikasjonskanal.



Shopen


Vi har nettopp fått et monter ved inngangspartiet der vi skal vise hva som selges i shopen. Therese Eikum som er shopansvarlige viste frem en sekk og de nye playmo-judo-figurene som kan være fine julegaver/kalendergaver. Les også om shopen og åpningstider på NJJK sine nettsider.



Gradering


Før hadde vi kun en gradering for barna. Dette har ført til veldig lange graderinger, litt mye kaos og for liten tid til de høyere gradene. Vi har nå endret dette og delt opp graderingene:


Barn og ungdom:


Gradering hvitbelter/hvitt belte med gul lapp: 10. desember klokken 18:00


Gradering gulbelter og gulbelter med oransje lapp: 10. desember klokken 19:00


Gradering grønt-brunt belte: 11. desember klokken 18:00


Junior/Senior (De som trener kl. 19:30 på mandager og onsdager):


Alle beltegrader: 10. desember kl. 20:00.


Stevner og sosiale arrangementer for barna og ungdommene


Se aktiviteter pr parti på www.njjk.no. Påmeldingslister skal nå bli hengt opp i god tid på oppslagstavla. I løpet av semesteret vil vi som sagt få opp en nyhetsbrevtjeneste der vi satser på å sende ut e-post til alle med informasjon om alle arrangementer. Vi skal også bli flinkere til å legge ut nyheter på nettsiden vår om kommende arrangementer. Husk å sette av datoen 1-2/12 da det er natttrening. Det er kanskje det barna synes er mest moro hele semesteret!



Informasjon om treningen


Fra i høst har vi delt opp i kuljudo og ipponjudo. I tillegg kommer nybegynnerpartiet som vi tenkte å slå sammen med de andre barna etter et 10 ukers introduksjonskurs. Vi har vurdert tilbudet nøye og ser at vår plan ikke er den mest optimale for utøverne blant annet grunnet flere nybegynnere enn forventet samt noe mindre ressurser på trenersiden enn ønskelig.


For å gi barna det mest optimale tilbudet mentalt, sosialt og fysisk kommer vi ikke til å slå sammen nybegynnerne med de andre før etter jul. NJJK er veldig opptatt av å gi utøverne en trening med god kvalitet, disiplin og god individuell oppfølging slik at alle trives. Treningene vil fortsette å starte klokken 17:30, men på onsdagene vil nybegynnertreningene vare til 19:00, ikke 18:30.



Foreldrene på møtet virket fornøyde med løsningen.



Vi vil for øvrig informere om at vi er veldig stolte av trenerne våre. De fleste har trenerkurs og lang erfaring med det å være trenere. Noen av trenerne har også gjort det svært bra i konkurranser både nasjonalt og internasjonalt. Klubben satser på videreutvikling av trenerne og dekker alle utgifter for trenerne i forbindelse med relevant oppdatering og kursing.



Tilbakemelding på treningene


Vi fikk tilbakemelding fra foreldrene at de ønsket mer samarbeid med andre klubber i nærheten. Foreldrene er fornøyd med tilbudet vårt. I tillegg fikk Therese Färnström spesiell ros for sin ryddighet som lagleder på stevner.


Vi ønsker å bli bedre og tar derfor imot tilbakemeldinger med glede. Idrettslige ansvarlig for judo er May Linn Hystad og Jørn Terje Krekling. May Linn pleier å være tilstede på onsdager og Jørn Terje pleier å være tilstede på mandager. Ta gjerne en prat med oss da eller send e-post til may.linn.hystad@njjk.no . Det er også mulig å nå oss på tlf 41440311.



Andre tilbakemeldinger


Kom gjerne til oss på trening eller send e-post til info@njjk.no .





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.