NJJK gratulerer Mathias Hansen med en velfortjent 1. Dan!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 14. Apr 2013

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Mathias var meldt opp til forbundsgradering søndag 14. april. Det var første gradering hvor den nye dan-kommisjonen oppnevnt av Norges Judoforbund stod for graderingen.



De fem sensorene var


Harefallet, Helliesen, Guttormsen, Ruiken og Rostad.



Mathias som kom direkte fra trener 1 kurs på lørdagen hvor han var instruktør var sånn akkurat passe nervøs før start. Uke var Jørn Terje Krekling - som fremstod betydelig mindre nervøs på Mathias sine vegne. I tillegg hadde pappa Gunnar, treningskompis Therese Eikum og storebror John dukket opp som heiagjeng.



Mathias leverte en solid gradering og fikk fortjent gode tilbakemeldinger fra sensorene etter endt gradering. Både ne-waza, go-kyo og kata delene satt bra, og spesielt i Go-kyo teknikkene kom det en del susere av noen teknikker fra Mathias. Eminent fallteknikk fra uke gjorde at graderingen til tross for "gjennom-matta" kastinnstillingen til Mathias kunne fullføres :-)



Gratulerer så mye med 1. Dan Mathias. Jeg er enig med sensorene også som indikerte at det ikke bør gå mye over de nødvendige to år før neste gradering.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.