9 NJJKere på Østlandscup II

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 25. Mai 2014

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Lørdag 24. mai var det tid for Østlandscup II som foregikk i Sande og hvor NJJK stilte med 9 motiverte utøvere.


De som deltok var: Emily, Sindre, Mark, Mansur, Aleksander og Tamerlan i barneklassene og Johannes, Frederik og Sigrid i ungdsomsklassene.



Etter registrering og felles oppvarming med over hundre barn samtidig var det Mark som først skulle gå kamper i den aller minste barneklassen. Mark var motivert og fokusert og hadde egentlig ingen problemer med å legge de tre motstanderne sine i bakken. Deretter gikk det slag i slag på flere matter slik at laglederne Aslan og Jørn Terje passet på hver vår matte. Tamerlan kastet også sine motstandere med fine teknikker. Sindre fikk to kamper, tapte den første etter å ha kjempet bra, men kom tilbake og vant den andre kampen. Aleksander gjorde også en god innsats i sine kamper og fikk på samme måte ett tap og en seier. Seieren kom i siste kamp og da på en susende O guruma rett til Ippon! Mansur gikk på et sjeldent tap, men møtte også en betydelig tyngre utøver som fikk overtaket i ne-waza etter et kastforsøk fra Mansur sin side. Emily var den sise av barna som fikk prøve seg. Hun gjorde flere gode forsøk, men denne gangen ble hun kontret bort.



I ungdomsklassen var det Johannes første stevne og han var ganske spent før kampstart. Johannes leverte fine kamper mot motstandere med betydelig lengre erfaring enn seg selv. Han fikk ikke scoring, men hadde flere teknikker hvor motstander havnet på rumpa og bare mangelfull oppfølging til ne-waza manglet for å få scoringen. Frederik gikk i samme klasse som Johannes, de møttes ikke da de var på motsatt side og ikke kom videre fra puljene side. Frederik vant en kamp og tapte to og gjorde en fin innsats. Siste deltaker ut var Sigrid som var tent og klar til kamp. Hun leverte fin innsats og vant begge sine kamper overbevisende.


Til ungdomsklassen var også Emmanuel med som lagleder.



Stevnet var godt organisert og var ferdig til og med litt før planlagt tid slik at deltakerne fikk komme seg ut og leke i det fine været etter endt konkurransedag. :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.