Familiedag på Haugerud
Over 100 barn på judomatta

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 30. Jun 2014

Originalt skrevet av: Stine Lastein

21. juni var det Familiedag på Haugerud, hvor barn og unge i nærmiljøet fikk mulighet til å prøve ut ulike idretter. I tillegg til judo, sto cricket, innebandy, badminton, dans, hennamaling, eksotisk mat og mye mer på agendaen. Jiu-Jitsu var også tilstede men det var få i deres målgruppe tilstede på Haugerud den dagen(14+).



NJJK var med som i fjor og stilte mannsterke med matteareal på parkeringsplassen utenfor Haugerudhallen. Mange tok turen innom for å teste ut judoferdigheter. De fikk lynkurs i fallteknikk, holdegrep og fikk prøve seg med ne-waza randori. Til slutt måtte alle la seg kaste av en judoutøver før de fikk gå av matta og få stempel på aktivitetskortet.



Mellom 100 og 150 var innom judo-posten og det gikk i ett helt fra start til slutt for alle som hjalp til.


Vi hadde et show for publikum midt på dagen hvor ulike kast ble demonstrert. I tillegg arrangerte vi også en konkurranse hvor publikum kunne vinne premier hvis de klarte å komme seg ut av et holdegrep.



Vi takker alle som møtte opp og gjorde sitt til at dette ble et vellykket arrangement



Disse hjalp til: Jørn Terje Krekling, Jonas Morshedy, Emily Krogh Nashat, Tamerlan Akhmadov, Mansur Akubarakov, Aslan Akhmadov, Bo Nordlie Johansen, Therese Eikum, May Linn Hystad, Stine Lastein.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.