NJJK banket svenskene i Stockholm

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Nov 2015

Originalt skrevet av: Janne Stene

Dennis, Egilsten, Mark, Miguel, Mosa, Navid, Sindre, Viktor og Sofia satte seg på Stockholmstoget fredag ettermiddag for å delta på Sødra Cup 4 på lørdagen og ha en treningsøkt med svenskene søndagsmorgen.



Rundt midnatt kom vi til dojoen i Skarpnäck, Dette var en og en halv time senere enn planen, takket være signal-problemer på veien. Derfor ekstra deilig å krype ned i soveposene sine. Det var ikke mye hvisking og tisking denne kvelden, alle sluknet kjapt, store som små.



Etter en god natts søvn på judomattene var alle klar for dyst i Torvallahallen. Viktor gikk først og deretter gikk det i ett. Sofia, Mark og Navid gikk i første puljen, deretter var det Dennis, Egilsten, Miguel, Mosa, Sindre og Viktor.



Alle våre gjorde en kjempeinnsats. Svenskene er sterke og det fikk vi merke, men NJJK-gjengen viste at vi ikke var lette å slå heller. Vi hadde med oss 9 deltakere og kom hjem med 7 medaljer. Det er helt suverent! Og de som ikke kom hjem med medalje gjorde en eksepsjonell innsats.



Etter en lang dag i judohallen var alle de små og store sultne og trette. Vi dro hjem til judo-hallen, skiftet og gikk gjennom skogen for å spise middag. Sushi-innsatsen var ikke noe dårligere enn judo-innsatsen tidligere på dagen. Dette var nok ukes-omsetningen til sushi-restauranten. Deretter hjem til judohallen igjen. Og etter å ha tatt ut de siste kreftene med mange omganger stikkball i IK-Södras fine dojo, sovnet alle ganske så momentant.



Søndag morgen var det trening med mange svenske barn. Vi fikk alle i oss en bit lasagne før vi hastet avgårde til buss-stasjonen og hjemturen til Oslo. Dette var en suveren helg, og vi gleder oss allerede til neste tur.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.