Årsmøtedokumenter Årsmøte 28. februar 2024

Postet av Klubbstyret den 22. Feb 2024

Påmelding til årsmøtet her: Årsmøte NJJK 2024 . Sted: Fysisk på NJJK

Her er årsmøtedokumentene, noen er ikke helt ferdigstilt men blir det så fort som mulig: 





Oppstart vår 2024

Postet av Klubbstyret den 29. Des 2023

Oppstart våren 2024

 Vi håper alle har hatt en fin jul og er klare for litt trening igjen snart!

 

De fleste kommer til å trene på akkurat de samme tidene som før jul men får kanskje noen nye trenere. 

Se treningstider, oppstartsdato og trenere her: Treningstider (njjk.no)  

 

I løpet av få dager vil vi legge inn treningene i Spond, si i fra på sms til 41440311 om du tenker dere har fått feil invitasjon. 

Er du usikker på hvilken gruppe/parti som er riktig send også sms til 41440311 så sjekker vi det opp for deg. 

 

Som noen av dere sikkert har oppdaget har vi fra 2. januar ansatt Martin Thiblin. Han skal avlaste dagens ledelse samt være med på å utvikle NJJK videre. Les mer her: Ny prosjektstilling i NJJK

 

PS. Les gjerne også den fine reportasjon som BORI lagde om oss rett før jul: Den viktige nabolagsklubben - BORI BBL

 

Mvh. 

NJJK




Ny prosjektstilling i NJJK

Postet av Klubbstyret den 22. Des 2023

NJJK er glade for å kunne annonsere at Martin Thiblin blir ansatt i en prosjektstilling som sportslig konsulent i 100 prosent stilling i et år fra januar. 

Martin skal bl.a arbeide med klubbutvikling, trenerveiledning og utvikling, talentutvikling og klubbadministrasjon. Styret i NJJK synes dette er veldig spennende og ser frem til samarbeidet fremover.

De siste 5 årene har Martin jobbet som landslagstrener i Norges judoforbund der han har gjort en imponerende jobb med å bygge system, treningskultur og resultater. Utenom å ha vært fulltids toppidrettsutøver i mange år har han også jobbet som prestasjonscoach og fysisk trener i Sparebank1 og Swedbank, fagansvarlig fysisk trening Bertrand AS, PT for flere landslagsutøvere i judo, trenersjef i Ippon judoklubb. 

Martin har tatt diverse trenerkurs og har topptrenerutdanning fra NIH.

Martin har trent og konkurrert i mer enn 80 land, med seier i World Cup i 2008 og 9. plass på verdensrankingen som sportslige høydepunkt. Martin har 5 kongepokaler og 13 NM-gull. 



Er du mellom 13 og 25 år og ønsker å sitte i NJJKs ungdomsutvalg?

Postet av Klubbstyret den 16. Jun 2023

NJJK skal starte et nytt ungdomsutvalg (Minimum det året man fyller 13år, Maximum 25 ).

Meld deg på her innen tirsdag 20. juni: Ungdomsutvalg (njjk.no)

Vi ser etter engasjerte ungdommer som ønsker å være med å skape gode aktiviteter for alle i klubben. Ungdomsutvalget vil få være med på å påvirke hvordan NJJK skal være.

Målet er økt ung medbestemmelse, ved at ungdommer er med å bestemme hvordan idretten, organiseringen og sosiale aktiviteter i idrettslaget utformes. Ungdomsutvalget setter i gang aktiviteter av ungdom, for ungdom.

Fordeler:

  • Få være med å bestemme hvordan det skal være i NJJK og hvilke aktiviteter som gjennomføres
  • Verdifulle erfaringer som kan brukes videre i livet
  • Attest som du kan bruke på din CV
  • Du vil få relevante kurs og workshops hos OIK helt gratis.
  • Møter andre hyggelig ungdommer som også ønsker å være med

Vi har allerede hatt en workshop 15. juni 2023 med interesserte ungdom, og skal ha en ny en med ungdomsutvalget i august. 



NJJK - din andre familie!

Postet av Klubbstyret den 17. Apr 2023

NJJK har som mål å være medlemmenes andre familie. De verdiene vi har bestemt oss for å satse mest på er inkludering, utvikling og respekt.

Vi skal sammen skape et trygt og godt klubbmiljø slik at alle føler seg velkommen og opplever personlig utvikling – uansett nivå.

Vi trenger hjelp av foreldrene for å få dette til.  Den siste tiden har det skjedd noen uheldige hendelser i garderoben.

Kunne alle snakket med barna sine om at på judoklubben skal vi ta vare på hverandre? Vi skal ikke låne/stjele/flytte andres ting uten å få lov til det. 

I garderoben skal vi også være snille med hverandre og passe på hverandre. Om det er noe som skjer i garderoben som ikke er bra si i fra til trener/en voksen.

NJJK er en dugnadsbasert klubb, vi trenger et godt samarbeid med foreldrene for å være den beste klubben for deres barn og unge. Ønsker du bidra litt mer enn du gjør i dag - meld din interesse på skjemaet på denne siden!