Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb

Østlandscup II - Larvik

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 6. Apr 2018

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Blant 140 deltakere kapret NJJK-gjengen hele 7 medaljer og flere gode plasseringer i tøff konkurranse. Spesielt imponerende var Rohil Noors gull i både U15 og U18 og Anneli Berg Aune sin sølvmedalje i U15 for jenter. NJJK gratulerer med fin innsats og håper enda flere stiller opp på Østlandscup III som arrangeres 6. mai, i Sande i Vestfold. Ringrevene Birger Aune og Jørn Terje Krekling sørget for coaching i verdensklasse fra sidelinjen.

Rohil Noor tok NJJKs to gull med en skikkelig storeslem! Gull i både U15 og U18 G (–66 kg).

Anneli Berg Aune (-44 kg), Mark Don (-34 kg) og Gabriel Krippendorf (-81 kg) vant flotte sølvmedajer, mens Patrik Auzenberg (-38 kg) og Sindre Krekling (-55 kg) begge vant bronse.

Også Ognjen Radosavlevic, Ismael Hassan, Anisten Pius og Paolo Davalos gjorde imponerende kamper, uten at det ble medalje denne gangen.

NJJK Gratulerer med flott innsats.